Napisano 15 Czerwiec 2018 · Zgłoś ten post Siemano. Czy ktoś może mi podesłać jakiś link zestawienia żarówek w s14a? chodzi o to gdzie jakie typy żarówek idą. W manualu tego nie znalazłem 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 20 Czerwiec 2018 · Zgłoś ten post Piszę z głowy bo takowej listy nigdzie nie udało mi się znaleźć Światła mijania (krótkie) H1 Światła drogowe (długie) H1 Przeciwmgielne przednie H3 Kierunkowskazy przednie P21W|PY21W Kierunkowskazy boczne W5W|WY5W Postojowe (pozycyjne) przednie W5W Kierunkowskazy tylne P21W|PY21W Stopu P21/4W Postojowe tylne P21/5W Przeciwmgielne tylne P21W Światło cofania P21W Tablicy rejestracyjnej C5W Światło w kabinie R5W Światło w schowku W5W Światło w boczkach drzwi W5W albo W3W musiał bym sprawdzić Podświetlenie licznika deski PC194 lub W3W na oprawce T10 Nie pamiętam oznaczenia żarówek do stopu w klapie - sprawdzę. Więcej nie pamiętam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 20 Czerwiec 2018 (edytowane) · Zgłoś ten post Wielkie dzięki :-) To do dlugich i krótkich jest taka sama zarowka h1? Edytowane 20 Czerwiec 2018 przez Jaco200sx (wyświetl historię edycji) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano · Zgłoś ten post
Siemano.
Czy ktoś może mi podesłać jakiś link
zestawienia żarówek w s14a?
chodzi o to gdzie jakie typy żarówek idą.
W manualu tego nie znalazłem
Udostępnij tego posta
Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach