bugalus

Użytkownicy
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About bugalus

  • Birthday 10/01/76

Profile Information

  • Auto
    gnijace s13
  • Płeć
    Nie powiem
  • Location
    gdynia

Contact Methods

  • Gadu Gadu
    732497
  • ICQ
    0
  1. Jaki jest powód wywalania olej przez bagnet ? ca pali jedzie dmucha 1 bar leci bokiem odpala od strzała . Do 4,5 tys. obr. Jest ok nic nie poleci . Odma od miski przez oba dekle jest wyczyszczona była bardzo mocno zalepiona budyniem
  2. Nie działa mi prędkościomierz żadko kiedy zadziała albo wstaniw na około 50 zegar mam w milach . Padł zegar czy czujnik ??
  3. Przeczytałem trochę i mam kocioł w głowie ☺. Obecnie mam zakute CA pompa walbro + instalacja elek. , wydech 100% przelot 2,5 cala duży IC + 2 wentylatory , szuszarka 2860 , komp xree , duży stożek odseparowany od silnika z dopływem powietrza z pod zdeżaka . Teraz pytanie jak z przepływką rozwiercać może inną i czym to wszystko wystroić det 2-3 nistune emu , napewno zmieniam wtryski jakie pasują z jakiego auta wolałbym nowe ☺ no i kto wystroi najbliżej Gdańska . Celuje 300-350 kucy ☺
  4. bylem dziś u kolegi z gratami od mojego gruza , podmieniliśmy dropingrezystor, powertranzystor , kompa i nie odpalił , po tych zabiegach wyciągneliśmy wszystkie świece sprawdziliśmy wszystkie gary czy jest iskra , cewki sprawne 1 świeca padnięta podmieniliśmy na inną ale sprawna reszta została wyczyszczona , bo były czarne i mocno zalane w moim gruzie nigdy tak nie miałem zalanych i okopconych świec , po poskładaniu wszystkiego do kupy nabiliśmy paliwo w listwę po czym wyjołem bezpiecznik od pompy paliwa odpalił i zgasł ten manewr powtużyliśmy 2 raz a potem normalnie odpalił , prawdopodobnie przyczyną awari była wilgoć bo była nawet we wtyczkach do cewek zalewało świece i nie odpalał wszystkie podzespoły z gruza kolegi były sprawne również z CASS
  5. haa najpierw na TK zawracał gitarę i go zbesztali teraz tu
  6. może ktoś ogarnie wlepy nissantech najlepiej takie duże białe na szybę mam miejsce na moim gruzie
  7. u mnie jest to samo , jak pisał Binio zobacz ten czujnik przy ręcznym i będzie ok w s13 nie widziałem czujnika płynu hamulcowego