eryk13

Użytkownicy
  • Zawartość

    11
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O eryk13

  • Urodziny 13.02.1989

Informacje o profilu

  • Auto
    Nissan 200SX S13
  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Wlkp
  1. Tak, pompa już wymieniona,auto zaczęło seryjnie podawać
  2. @michasio rozwiązałeś już u siebie ten problem? U mnie jest to samo,aktualnie czekam na pompe paliwa może wymiana coś pomoże. Też masz taki temat że na pół gazu jakoś przyspiesza a jak włożysz gaz do końca to nie chce jechać i sie dławi?
  3. U mnie było podobnie.Też się tak rozjechała i pusciła środkiem miedzy warstwami wode w olej.Wygląda na słabo sprasowaną,bo poprostu się rozwarstwiła.Ciekła też za 4cylindrem.Miałem Zakładać jeszcze raz z kompresji ale odpuściłem dowiadując się od Kolegów z forum że oni też mają problem z tymi uszczelkami z Kompresji.Kupiłem Elringa,wygląda na lepiej wykonaną,zobaczymy podczas pracy.
  4. Dzisiaj ECU pokazało mi błąd 43 - Throttle Position Sensor -czujnik położenia przepustnicy.czyżby to był ten powód?jutro wymieniam czujnik temperatury,zobaczymy czy bedzie jakas zmiana.
  5. W sumie ja tez wywaliłem PRCSV to może też z tego powodu tak sie dzieje.ale dlaczego?
  6. Mam u siebie podobnie,zimny silnik,żeby ruszyć autem trzeba dawać więcej gazu ,spokojnie ruszając silnik do 3tys obr. przerywa.. dopóki sie nie nagrzeje,jak osiągnie normalną temperature to momentalnie chodzi bez problemów.czyży czujnik temp.?
  7. Cena też taka sama?
  8. Do CA też coś bedzie?
  9. zawias roku:D może chłopaki do driftu przyjmą taką koncepcje?:)